Over ons

Huur jij een huis of kamer in de stad en heb jij problemen met je woning, huurprijs of huisbaas? Dan staat het huurteam voor je klaar. Huurteam geeft advies en helpt met de oplossing zodat jij lekker kunt wonen.

Over het HUURTEAM

We zitten middenin een wooncrisis. Veel huurders betalen teveel huur of hebben problemen met achterstallig onderhoud en slechte huurcontracten.  Wij geloven dat iedereen een eerlijke huurprijs en een fatsoenlijke woonruimte verdiend! Urbannerdam werkt in opdracht van- en ook juist samen met verschillende gemeentes in Nederland om de misstanden op de woningmarkt aan te pakken.  Urbannerdam heeft al Huurteams actief in Utrecht, Gouda, Rotterdam, Schiedam en Vlaardingen.

Maak kennis met het HUURTEAM

Tjeerd

PROJECTLEIDER HUURTEAM ROTTERDAM

Ismail

MEDEWERKER HUURTEAM ROTTERDAM

Ik werk al 16 jaar met plezier bij Huurteam Rotterdam. Het leuke aan het werk is dat het zo afwisselend is. Ik help veel mensen met verschillende problemen. Gaat het om onderhoud, servicekosten, huurverlaging of een vervelende verhuurder. Ik help je graag!

Bob

MEDEWERKER HUURTEAM ROTTERDAM

Ik werk 8 jaar als huurteammedewerker. Ik vind het leuk om voor Huurteam Rotterdam te werken. Als team helpen wij huurders met het opstarten van procedures en adviseren wij hoe de huurder het beste kan handelen in verschillende situaties. Mensen helpen is belangrijk voor mij.

Tonci

MEDEWERKER HUURTEAM ROTTERDAM

Pepijn

MEDERWERKER HUURTEAM ROTTERDAM

In een drukke huurmarkt denken heel wat particuliere verhuurders dat ze van alles kunnen maken. Gelukkig is dat niet zo. Wij als huurteam geven je de kennis en de tools om op te komen voor je rechten. Jouw die handvaten geven is mijn plezier.

Steenvlinder
© Steenvlinder B.V. Privacyverklaring | Disclaimer